Vleesgerechten
Euro
Varkensgebraad met groentenkrans
13,95
Gemarineerd varkensgebraad met warme peer en veenbessen
13,95
Kalkoenfilet met gebraiseerd witloof en waaier van fruit
13,95
Varkenshaasje met seizoengroenten
13,95
Kalfsgebraad met groentenkrans
14,95
Parelhoenfilet “exotisch”
13,95
Eendenborstfilets in garnituur en fijne boontjes
13,95
Fazantenfilets met boschampignons en fijne boontjes
  • (seizoen 15 oktober tot 15 maart)
14,00
Konijnenbillen overgoten met Leffe
14,95
Gemarineerd varkenshaasje
13,95
Hertefilets in cognacsaus met gebraiseerd witloof, appel en veenbessen
19,95

Saus naar keuze: graanmosterdsaus, portosaus, champignonsaus, provencaalse saus, roomsaus, druivensaus, wildsaus, dragonsaus
Bij deze gerechten warden er kroketten geserveerd (8st. p.p.)